Ηλιοβασίλεμα Στο Ρέθυμνο


Καλώς ήρθατε στο Ρέθυμνο Ηλιοβασίλεμα, μια ευκαιρία για ένα μαγικό και αξέχαστο ταξίδι! Ανακαλύψτε την πιο όμορφη πανοραμική θέα σε μονοπάτια που διασχίζουν λόφους και κοιλάδες. Διασχίστε γραφικά χωριά και γνωρίστε τα φυσικά θαύματα που έχει να προσφέρει η Κρήτη.
Αφού σας παραλάβουμε από το ξενοδοχείο σας, η πρώτη μας στάση θα είναι στο φαράγγι των Πρασών, όπου έχετε την ευκαιρία να δείτε τους σπάνιους γύπες να ζουν σε αυτό το εκπληκτικό τοπίο με απόκρημνους βράχους.
Η επόμενη στάση μας θα είναι το παραδοσιακό χωριό Χρωμοναστήρι για μια σύντομη στάση για καφέ. Κτήρια με βενετσιάνικα αρχιτεκτονικά στοιχεία είναι διάσπαρτα σε όλο αυτό το ιστορικό χωριό.
Συνεχίζουμε μέσα από το μεταβαλλόμενο τοπίο με αγριολούλουδα, βότανα και τοπικούς ελαιώνες για να φτάσουμε στο βουνό του Βρύσινα, σε υψόμετρο 1000μ.
Σταματάμε για να χαλαρώσουμε με ένα ποτήρι κρασί θαυμάζοντας την πανοραμική θέα του όλη η περιοχή του Ρεθύμνου και η Βόρεια ακτή, μια μεγάλη φωτογραφική ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να απαθανατίσετε τα ζωηρά χρώματα του ήλιου που βυθίζεται στον ωκεανό!
Μετά από αυτή την ιδανική εμπειρία, περνάμε από τα κρητικά χωριά και το Φράγμα Ποταμών για να φτάσουμε στο φαράγγι του Αγίου Αντωνίου για ένα παραδοσιακό και πλούσιο δείπνο. Θα έχουμε ένα κρητικό βραδινό γεύμα σε μια τοπική ταβέρνα δίπλα στο ποτάμι, όπου μικροί καταρράκτες και γιγάντια δέντρα θα σας συναρπάσουν! Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια επιλογή από παραδοσιακά τοπικά ορεκτικά και κύρια πιάτα (διατίθεται επιλογή για χορτοφάγους) και να απολαύσετε απεριόριστο κρητικό κρασί.
Τελευταίος μας σταθμός θα είναι το μεγάλο χωριό Σπήλι, με τις περίφημες βρύσες με κεφάλι λιονταριού να αναβλύζουν κρύο νερό του βουνού όλο το χρόνο. Τα μικρά καταστήματα πωλούν χειροποίητα αναμνηστικά και χειροποίητα είδη.

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία και ένα αξέχαστο, επικό ηλιοβασίλεμα!
Μην ξεχνάτε

1. Παπούτσια για περπάτημα
2. Κάμερα
3. Καπέλο και γυαλιά ηλίου
Συμπεριλήψεις

1. Land Rover Defenders / Discovery
2. Έμπειροι και ενημερωμένοι οδηγοί
3. Παραδοσιακό γεύμα και απεριόριστο κρητικό κρασί
4. Διασκέδαση και περιπέτεια