Ρέθυμνο Tour

Μια μοναδική εμπειρία ξεκινά με μοναδικό σκοπό την περιπέτεια και τη διασκέδαση.

Το σημείο εκκίνησης της εκδρομής μας είναι η πόλη του Ρεθύμνου στις 09:00 π.μ.
Αρχικά θα διασχίσουμε το χωριό Γιαννούδι για να φτάσουμε στο φαράγγι των Πρασών, όπου έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους σπάνιους γύπες που ζουν εκεί. Στη συνέχεια, συνεχίζουμε για το Fragma Potamon, που είναι ένα από τα ωραιότερα και ακριβότερα κτίσματα του νησιού, πλούσια σε ομορφιά. Είναι ένα τέλειο μέρος για να τραβήξετε μερικές φωτογραφίες. Το χωριό Καρίνες φημίζεται για τη φιλοξενία του και τις παραδόσεις που μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο.
Επόμενος σταθμός μας είναι το ιστορικό χωριό Σπήλι, με τις περίφημες λεοντοκεφαλές βρύσες που ρίχνουν κρύο νερό από το βουνό όλο το χρόνο.
Στη συνέχεια θα μπορέσουμε να διασχίσουμε μερικά μικρά παραδοσιακά χωριουδάκια, όπως η Μουρνέ. Θα σταματήσουμε σε μια παραδοσιακή ταβέρνα και θα γνωρίσουμε την κρητική κουζίνα στα καλύτερά της, σε συνδυασμό με απεριόριστο αγνό κρητικό κρασί.
Συνεχίζοντας τη διαδρομή, θα έχουμε την ευκαιρία να σταματήσουμε σε μια από τις πιο όμορφες και καθαρές παραλίες της νότιας Κρήτης Πρέβελη. Η Πρέβελη είναι ένα εξωτικό μέρος με ονειρικά τοπία που προσφέρει το δάσος με τους φοίνικες και τα κρυστάλλινα καταγάλανα νερά.
Επόμενη στάση μας το φαράγγι Κουρταλιώτη, όπου μπορούμε να θαυμάσουμε την άγρια ​​πλευρά της κρητικής φύσης.
Τέλος, μετά από μερικά όμορφα χωριά, όπως οι Αρμένοι και οι Κοξαρέ, θα βρεθείτε στα Τρία Μοναστήρια όπου η εκπληκτική θέα στην πόλη του Ρεθύμνου θα σας συναρπάσει.
Και κάπου εδώ, το ταξίδι μας φτάνει στον προορισμό του στο τελικό σημείο που δεν είναι άλλο από αυτό του Ρεθύμνου στις 05:00 περίπου το απόγευμα.
Μην ξεχνάτε

1. Παπούτσια για περπάτημα
2. Κάμερα
3. Καπέλο και γυαλιά ηλίου
4. Σουίτα μπάνιου
Συμπεριλήψεις

1. Land Rover Defenders / Discovery
2. Έμπειροι και ενημερωμένοι οδηγοί
3. Παραδοσιακό γεύμα και απεριόριστο κρητικό κρασί
4. Διασκέδαση και περιπέτεια